ASTROFON - nazovite nas!

Kaže se da život sagledavamo potpuno drugačije ako razumemo energiju simbola kojima smo okruženi i koji nas vode kroz različite etape u cilju postizanja najvažnije svrhe duše.

Numerologija kao alat samospoznaje spada u najsveobuhvatniju disciplinu pomoću koje se mogu prepoznati mnoge životne situacije i dobiti odgovori za lakše kretanje kroz život. Na osnovu datuma rođenja, prikazan je čitav niz aspekata vezanih za ličnost osobe, njen unutrašnji rast, napredak kroz karijeru, finansije, ljubav, brak i sva najvažnija životna područja. Ujedno numerologija pomaže da se mnogo lakše savladaju razne životne prepreke i izazovi koji se nalaze na sudbinskom putu osobe.

Tumačenje brojeva u numerologiji ima svrhu da pruži odgovore koji će nas približiti samospoznaji, sopstvenoj snazi i slabosti, kao i postizanju većeg uspeha u području partnerskih odnosa, finansija, karijere i duhovnog sklada. Vrhunski numerolozi sa dugogodišnjim iskustvom u profesionalnom savetovanju kroz numerološku analizu daće vam precizne odgovore o dubljem značenja brojeva datuma rođenja i njihove simbolike na vaš svakodnevni život.