ASTROFON - nazovite nas!

Suočavate li se sa trenucima neodlučnosti u svom životu? Imate pitanja o budućnosti, profesionalnom uspehu ili ljubavnim odnosima? Želite li bolje razumevanje o delovanju mnogobrojnih izazova u određenim područja vašeg života? Pre nego što donesete važne odluke, posavetujte se uz najbolje tarot majstore i otkrijte sve odgovore koji će doneti više jasnoće u vašem životu.

Tarot je prediktivna metoda koja se zasniva na simboličkom prikazu univerzalnih arhetipova u kojima su sadržani svi odgovori o životu. Njegova najvažnija svrha je da  ukaže na prepoznavanje svih skrivenih aspekata i uputi ka procesu samospoznaje. Jedinstvenost tarota ogleda se u mističnim simbolima koji prikazuju sve ono što ima uticaj  na prošlost, sadašnjost i budućnost.

Konsultujući tarot dobija se detaljan uvid trenutne situacije i svih uticaja koji su važni za budućnost. Osim saznanja o skrivenim uticajima kojima smo okruženi, tarot će predočiti na razumevanje svega onoga što je usmereno na delovanje, bolju interakciju i nalaženje rešenja. Tumačenjem karata dolazi se razjašnjenja prošlosti, pojednostavljuje put u sadašnjosti i saznaju najzanimljiviji aspekti budućnosti.